LeWell | Balanssia elämään ja itsenäinen treeni
LeWell Yksilölliset hyvinvoinnin polut Kehosi on kulkuväline, ei päämäärä. Jotakin kohti meneminen.
Lewell, level, levell, lewel, hyvinvointi, hyvinvointipalvelut, Kuntosali, valmennus, hyvinvointi
18438
post-template-default,single,single-post,postid-18438,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Balanssia elämään ja itsenäinen treeni

21.05.2018, Balanssia elämään ja itsenäinen treeni

Aina joskus sitä muistaa, että on olemassa muutakin elämää kuin työ, liikunta, lasten harrastuskuskaukset, ruoanlaitto, pyykinpesu ja työtyötyö. Kun lapset olivat pieniä, ompelin heille lähes kaikki vaatteet itse. Viitisen vuotta sitten aloitin myös kahden hyvän ystäväni kanssa Ompeluviikonloppu -perinteen. Joka syksy ja kevät kokoonnumme jonkun kotiin perjantaista sunnuntaihin ompelemaan. Viikonloppu on mies- ja lapsivapaa ja vuosien mittaan lapset ovat oppineet odottamaan mitä ihanaa äidit ovat heille viikonloppuna tehneet.

Viime viikonloppuna meillä oli taas Ompeluviikonloppu. Teki kuulkaa hyvää unohtaa hetkeksi työt, treenit, (lapset), ja kaikki muutkin velvollisuudet. Rentoa yhdessä oloa hyvien ystävien kanssa, mielekästä tekemistä ja hyvää ruokaa. Niistä oli tämä viikonloppu tehty ja omat voimavara-akut latautuivat kohisemalla. Nukkua olisi tosin voinut vähän enemmän….

 

Tänään menin töihin jo aamulla seiskalta ja päivä kului nopeasti töiden ja koulutuksen merkeissä. Lapsia treeneihin kuskatessa aurinko virtasi ikkunan läpi ja houkutteli ulos liikkumaan. Viikonloppu meni ilman mitään treeniä, ja oli hauska huomata että nyt oli vaan pakko jo päästä tekemään jotain. Kuluneen neljän kuukauden aikana en ole tehnyt yhtään treeniä yksin. Salilla on aina ollut valmentaja mukana, ja pyöräily- ja kävelylenkeillä joko valkku tai ystävä. Nyt oli taas aika saada itse itsestään jotain irti. Kaivoin rullaluistimet esiin varaston peränurkasta ja puhaltelin niistä pölyt pois. Järven ympäri siis. Oli ihan mahtavaa!

 

Kesä tuo lomien ja reissujen takia haasteita valmennuskuviooni ja vaikka valmentajani kanssa treenejä vielä jatketaankin, emme varmaankaan saa sovitettua kalentereita yhteen 4-5 kertaa viikossa kuten tähän asti. Nyt on siis aika ottaa pehmeä lasku itsenäiseen tekemiseen ja ottaa vastuu ainakin parista treenikerrasta viikossa. Ihan itse. Onneksi aina voi pyytää treenikaveriksi jonkun työtoverin tai ystävän. Vapaaehtoiset saa ilmoittautua, yhdessä on kiva tehdä!

Kliseisesti hikinen mutta onnellinen hyvän treenin jälkeen

0 Comments