LeWell | Jaloille kyytiä
LeWell Yksilölliset hyvinvoinnin polut Kehosi on kulkuväline, ei päämäärä. Jotakin kohti meneminen.
Lewell, level, levell, lewel, hyvinvointi, hyvinvointipalvelut, Kuntosali, valmennus, hyvinvointi
18378
post-template-default,single,single-post,postid-18378,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Jaloille kyytiä

01.04.2018, Jaloille kyytiä

Jalkapäivä kannattaa sijoittaa viikkosuunnitelmassa sellaiseen kohtaan, että parina seuraavana päivänä ei ole mitään erityistä jalkojen kannalta. Eli ei esimerkiksi siten kuin tein pari viikkoa sitten, kun tehtiin jalkatreeni keskiviikkona aamulla ja torstaina illalla piti voimistella kisakatselmuksessa. Auts.

Jalkatreeni on minun suosikkini, koska se on aina ollut oma vahvuuteni ojentajien ja selän ohella. Hauis on suurin heikkouteni ja rinta toinen murheenkryyni. Olkapäät puolestaan ovat yllättäneet ja lähteneet kehittymään melko mukavasti. Joka lihasryhmälle löytyy tietysti ne suosikki- ja inhokkiliikkeet, mutta pääsääntöisesti kaikki treenit ovat olleet tosi kivoja.

Viimeisimmän jalkatreenin tein perjantaina, kun tiesin että nyt pääsiäisviikonloppuna ei tarvitse jaloilla tehdä muuta kuin korkeintaan kävellä ulkona auringonpaisteessa. Valmentajani ei päässyt perjantaina itse paikalle, joten hän laittoi ohjeet treeniin ja minä pyysin ystäväni Mirkan mukaan treenaamaan. Meille ominainen juoruilu katkesi yllättävän nopeasti treenin pyörähtäessä käyntiin, kun energia ja keskittyminen meni itse tekemiseen. Mukavasti saatiinkin jalat kipeiksi (ei tosin vessanpönttökipeiksi), ja tänään kävinkin verryttelemässä koipiani upeassa kevätkelissä ennen huomiselle luvattua lumimyräkkää.

Tässä teille tsekattavaksi perjantainen treenimme, sopii lähteä kokeilemaan!

 

 

0 Comments