LeWell | Treenikuulumisia
LeWell Yksilölliset hyvinvoinnin polut Kehosi on kulkuväline, ei päämäärä. Jotakin kohti meneminen.
Lewell, level, levell, lewel, hyvinvointi, hyvinvointipalvelut, Kuntosali, valmennus, hyvinvointi
18338
post-template-default,single,single-post,postid-18338,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Treenikuulumisia

11.03.2018, Treenikuulumisia

Ihanaa sunnuntaita! Tänä viikonloppuna ajattelin kertoa vähän treenikuulumisia. Siksipä pyysin eiliseen treeniin mukaan Mirkan ja kameran. Olin etukäteen kysynyt valmentajaltani, että onko ok jos Mirkka treenaa meidän kanssa ja samalla räpsii muutaman kuvan tähän blogiin.

Siinä treenatessamme mietin, että tässä elämäntilanteessa on kyllä parasta, kun treenit on merkitty kalenteriin ja niihin tulee itseni lisäksi aina joku muu. Pääosassa tietysti valmentajan kanssa tehtävät treenit, mutta huomaan etsiväni treeniseuraa myös lenkeille ja kehonhuoltotreeneihin. Treenaaminen kaverin kanssa on paitsi kivaa, minulle myös ehto treenin toteutumiselle. Itselle kun on niin kovin helppo keksiä tekosyitä, miksi en juuri nyt nousisi tästä työpöydän äärestä (kun se työpöytä nyt sattuu sijaitsemaan kuntosalilla) ja menisi tekemään päivän treeniä.

Eilen tehtiin selkätreeni ja loppuun vatsalihaksia. Nyt on valmentajan kanssa yhteistä treeniä takana kuusi viikkoa ja aika siistiä huomata edistymistä omassa tekemisessä. Kroppa alkaa tottua koviin treeneihin ja saan itsestäni selvästi jo enemmän irti.

   

Parempi jaksaminen näkyy arjessa jo muutenkin. Unentarve on kasvanut, mutta hereilläoloajan olen virkeämpi ja tehokkaampi joka asiassa. Olen ollut tosi iloinen myös siitä, että kroppa on kestänyt treenin ja olen palautunut hyvin ja pysynyt terveenä (koputan puuta). Tästä on hyvä jatkaa! Ensi viikolla tehdään välitsekkaus, katsotaan miten kehonkoostumus on lähtenyt muuttumaan. =)

0 Comments
Tags:
, ,