LeWell | Kortit ja Hinnat
LeWell Yksilölliset hyvinvoinnin polut Kehosi on kulkuväline, ei päämäärä. Jotakin kohti meneminen.
Kuntosali, kuntosalikortti
16243
page-template-default,page,page-id-16243,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Kortit ja Hinnat

Ryhmiimme ovat tervetulleita kaikentasoiset liikkujat aloittelijoista aktiivikuntoilijoihin.

Valmentajamme pyrkivät pienryhmissä mahdollisimman yksilölliseen ohjaukseen ja tunnit on rakennettu siten, että tehoa pystyy itse säätelemään ja jokainen saa liikkua omalla tasollaan.

TIETOA KORTEISTA

VIPlevel

VIPlevel on ”all inclusive” -korttimme. Asiakas valitsee kaksi valmennusryhmää (ns. kotiryhmät, joissa hänelle on aina paikka varattuna), mutta hän saa käydä rajattomasti millä tahansa valmennusryhmätunneilla joissa on kulloinkin tilaa. Lisäksi asiakas on oikeutettu treenaamaan rajattomasti oheistunneilla sekä kuntosalilla.

Valmennuslevel / Valmennusryhmä

Valmennusryhmä -kortin ostaneet ovat oikeutettuja treenaamaan viikoittain itse valitsemassaan valmennusryhmässä. Ryhmiin otetaan maksimissaan 10 henkilöä ja ryhmällä on oma vakituinen treeniaikansa kerran viikossa. Valmennustunnin pituus on 60 min.

Valmennuslevel- kortin ostaneilla on oman viikoittaisen valmennusryhmän lisäksi rajaton treenioikeus ns. oheistunneilla, jotka on tarkoitettu täydentämään ja tukemaan omaa harjoittelua.  Valmennuslevel-korttiin kuuluu myös rajaton kuntosalioikeus.

Minimiaika ryhmässä treenaamiselle on 1 kuukausi, mutta on toivottavaa, että ryhmiin sitoudutaan useammaksi kuukaudeksi (esim. syyskaudeksi). Ryhmän treenit suunnitellaan siten, että harjoitteissa edetään helpommista vaativampiin ja opitaan uusia taitoja matkan varrella. On kuitenkin mahdollista vaihtaa ryhmää jos ko. treeni ei tunnu itselle sopivalta ja toisaalta ryhmään voi tulla mukaan vaikka kesken syys-, kevät- tai kesäkauden.

Seniorilevel

Seniorilevel-kortin ostaneet asiakkaat ovat oikeutettuja treenaamaan rajattomasti kuntosalilla, sekä ohjatuilla senioritunneilla.
Valmennus on suunnattu pääosin 60+ -vuotiaille, mutta tunnit sopivat kenelle tahansa vähän rauhallisemmasta tahdista nauttivalle treenaajalle.

Sennut Toiminnallinen Treeni -tunneilla käytetään monipuolisesti eri välineitä ja haastetaan sekä hengitys- ja verenkiertoelimistöä, että lihaksistoa. Tavoitteena on parantaa arjen toimintakykyä.

Sennut Voima -tunneilla kuormitetaan kokonaisvaltaisesti koko kehoa ajatuksena ylläpitää ja parantaa toimintakykyä, lihasvoimaa ja kehonhallintaa.

Sennut Tasapaino ja liikkuvuus -tunneilla pääpaino on tasapainossa, keskivartalon hallinnassa, toimintakyvyssä, sekä kehon liikkuvuuden ylläpitämisessä ja parantamisessa.

Salilevel

Kuntosalikortti toimii hyvänä pohjana palveluillemme ja mahdollistaa harjoittelun joka päivä klo 05.00-24.00. Kortti on toistaiseksi voimassa oleva, eikä edellytä erillistä liittymismaksua tai vaadi sitoutumisaikaa.

Valmennusryhmien ja oheistuntien tuntikuvaukset löydät täältä

HINNASTO

TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAT KORTIT, EI SITOUTUMISAIKAA

 

VIPLevel – 140€/kk

Kaksi omaa viikottaista valmennusryhmää (ns. kotiryhmää), rajaton vierailuoikeus muihin valmennusryhmiin, rajaton treenioikeus oheistunneilla, sekä rajaton treenioikeus kuntosalilla

ValmennusLevel – 99€/kk

Oma viikottainen valmennusryhmä (ns. kotiryhmä), rajaton treenioikeus oheistunneilla, sekä rajaton treenioikeus kuntosalilla

Valmennusryhmä – 75€

Oma viikottainen valmennusryhmä (ns. kotiryhmä).

SenioriLevel – 54€/kk

Rajaton treenioikeus Sennutunneilla sekä kuntosalilla

SaliLevel – 34€/kk

Rajaton treenioikeus kuntosalilla

Kulkutunniste – 10€

Kertaostos

 

 

MÄÄRÄAIKAISET KORTIT

 

Maksetaan kerralla kassaan

Kertakäynti kuntosalille – 15€

SaliLevel 1kk – 39€

SaliLevel 6kk – 180€

SaliLevel 12kk – 330€ 

Valmennusryhmä 4x – 80€

Neljä valmennusryhmäkäyntiä, ryhmät oman

valinnan mukaan. Ei kuntosalioikeutta.

Valmennusryhmä 10x – 180€

Kymmenen valmennusryhmäkäynti, ryhmät oman

valinnan mukaan. Ei kuntosalioikeutta.

Osta oma korttisi tästä