LeWell | Kortit ja Hinnat
LeWell Yksilölliset hyvinvoinnin polut Kehosi on kulkuväline, ei päämäärä. Jotakin kohti meneminen.
Kuntosali, kuntosalikortti
16243
page-template-default,page,page-id-16243,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Kortit ja Hinnat

ALKUVUODEN 2018 TARJOUS!

All Inclusive -korttimme VIPlevel 140€/kk ajalle 1.1.-31.5.2018!!!

VIPin voi ottaa niin moneksi kuukaudeksi kuin haluat!

 

Extrana tarjoamme VIP-korttilaisille kuukausittaisen VIP-illan.

26.1., 23.2., 23.3., 27.4., ja 25.5.2018

 

Illat sisältävät erilaisia hyvinvointiteemoja (treenejä, workshopeja, tarjoiluja, mittauksia jne.) ja iltoihin ilmoittaudutaan etukäteen varauskalenterin kautta.

Hinnasto

KORTIT, JOTKA SISÄLTÄVÄT

RAJATTOMAN TREENIOIKEUDEN

KUNTOSALILLE

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Lisäksi kulkutunniste 10€ (kertaostos)

 

VIPlevel – 159€/kk

Kaksi omaa viikottaista valmennusryhmää (ns. kotiryhmää), rajaton vierailuoikeus muihin valmennusryhmiin, sekä rajaton treenioikeus oheistunneilla

Valmennuslevel – 99€/kk

Oma viikottainen valmennusryhmä (ns. kotiryhmä), sekä rajaton treenioikeus oheistunneilla

 

SenioriLevel – 54€/kk

Rajaton treenioikeus Sennutunteihin

SaliLevel – 34€/kk

 

Osta oma korttisi tästä

KORTIT, JOIHIN EI KUULU

KUNTOSALIN KÄYTTÖOIKEUTTA

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

 

VIPryhmä – 140€/kk

 

Kaksi omaa viikottaista valmennusryhmää (ns. kotiryhmää), rajaton vierailuoikeus muihin valmennusryhmiin, sekä rajaton treenioikeus oheistunneilla

Valmennusryhmä – 75€

Oma viikottainen valmennusryhmä (ns. kotiryhmä), sekä rajaton treenioikeus oheistunneilla

 

MÄÄRÄAIKAISET KORTIT

Maksetaan kerralla kassaan

 

Kertakäynti kuntosalille – 15€

Salilevel 1kk – 39€

Salilevel 6kk – 180€

Salilevel 12kk – 330€ 

Valmennusryhmä 4x – 80€

Neljä valmennusryhmäkäyntiä, ryhmät oman

valinnan mukaan. Ei kuntosalioikeutta.

Valmennusryhmä 10x – 180€

Kymmenen valmennusryhmäkäynti, ryhmät oman

valinnan mukaan. Ei kuntosalioikeutta.

Tietoa korteista

VIPlevel / VIPryhmä

VIPlevel on ”all inclusive” -korttimme. Asiakas valitsee kaksi valmennusryhmää (ns. kotiryhmät, joissa hänelle on aina paikka varattuna), mutta hän saa käydä rajattomasti millä tahansa valmennusryhmätunneilla joissa on kulloinkin tilaa. Lisäksi asiakas on oikeutettu treenaamaan rajattomasti oheistunneilla (maksu 140€/kk) sekä kuntosalilla (maksu 159€/kk).

Valmennuslevel / Valmennusryhmä

Valmennuslevel-kortin ostaneet asiakkaat ovat oiketettuja treenaamaan rajattomasti kuntosalilla, sekä viikoittain itse valitsemassaan valmennusryhmässä. Valmennusryhmä -kortin ostaneet ovat oikeutettuja treenaamaan viikoittain itse valitsemassaan valmennusryhmässä. Ryhmiin otetaan maksimissaan 10 henkilöä ja ryhmällä on oma vakituinen treeniaikansa kerran viikossa. Valmennustunnin pituus on 60 min.

Valmennuslevel- ja valmennusryhmä- kortteihin kuuluu myös rajaton treenioikeus ns. oheistunneilla, jotka on tarkoitettu täydentämään ja tukemaan omaa harjoittelua.  Ryhmäläiset saavat valmentajaltaan ohjeita ja opastusta kotiryhmän ulkopuoliseen treeniin.

Minimiaika ryhmässä treenaamiselle on 1 kuukausi, mutta on toivottavaa, että ryhmiin sitoudutaan useammaksi kuukaudeksi (esim. syyskaudeksi). Ryhmän treenit suunnitellaan siten, että harjoitteissa edetään helpommista vaativampiin ja opitaan uusia taitoja matkan varrella. On kuitenkin mahdollista vaihtaa ryhmää jos ko. treeni ei tunnu itselle sopivalta ja toisaalta ryhmään voi tulla mukaan vaikka kesken syys-, kevät- tai kesäkauden.

Seniorilevel

Seniorilevel-kortin ostaneet asiakkaat ovat oikeutettuja treenaamaan rajattomasti kuntosalilla, sekä ohjatuilla senioritunneilla.
Valmennus on suunnattu pääosin 60+ -vuotiaille, mutta tunnit sopivat kenelle tahansa vähän rauhallisemmasta tahdista nauttivalle treenaajalle.

Sennut Toiminnallinen Treeni -tunneilla käytetään monipuolisesti eri välineitä ja haastetaan sekä hengitys- ja verenkiertoelimistöä, että lihaksistoa. Tavoitteena on parantaa arjen toimintakykyä.

Sennut Voima -tunneilla kuormitetaan kokonaisvaltaisesti koko kehoa ajatuksena ylläpitää ja parantaa toimintakykyä, lihasvoimaa ja kehonhallintaa.

Sennut Tasapaino ja liikkuvuus -tunneilla pääpaino on tasapainossa, keskivartalon hallinnassa, toimintakyvyssä, sekä kehon liikkuvuuden ylläpitämisessä ja parantamisessa.

Salilevel

Kuntosalikortti toimii hyvänä pohjana palveluillemme ja mahdollistaa harjoittelun joka päivä klo 05.00-24.00. Kortti on toistaiseksi voimassa oleva, eikä edellytä erillistä liittymismaksua tai vaadi sitoutumisaikaa.