LeWell | Kortit ja Hinnat
LeWell Yksilölliset hyvinvoinnin polut Kehosi on kulkuväline, ei päämäärä. Jotakin kohti meneminen.
Kuntosali, kuntosalikortti
16243
page-template-default,page,page-id-16243,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Kortit ja Hinnat

LeWell tarjoaa asiakkailleen useita vaihtoehtoja hyvinvoinnin polun rakentamiselle.

Tässä esittelemme osan korttivaihtoehdoistamme, mutta kaikenlainen räätälöinti onnistuu.

Hinnasto

KORTIT, JOTKA SISÄLTÄVÄT

RAJATTOMAN TREENIOIKEUDEN

KUNTOSALILLE

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Lisäksi kulkutunniste 10€ (kertaostos)

 

VIPlevel – 159€/kk

Kaksi omaa viikottaista valmennusryhmää, rajaton treenioikeus

muihinkin valmennusryhmiin, sekä peruslevel-tunneille

Valmennuslevel – 99€/kk

Oma viikottainen valmennusryhmä sekä rajaton treenioikeus PerusLevel -tunneille

PerusLevel – 54€

Rajaton treenioikeus PerusLevel -tunneille

SenioriLevel – 54€/kk

Rajaton treenioikeus Sennutunteihin

SaliLevel – 34€/kk

 

Osta oma korttisi tästä

KORTIT, JOIHIN EI KUULU

KUNTOSALIN KÄYTTÖOIKEUTTA

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

 

VIPryhmä – 140€/kk

Kaksi omaa viikottaista valmennusryhmää, rajaton treenioikeus

muihinkin valmennusryhmiin, sekä peruslevel -tunneille

Valmennusryhmä – 75€

Yksi oma viikottainen valmennusryhmä sekä rajaton treenioikeus PerusLevel -tunneille.

 

MÄÄRÄAIKAISET KORTIT

Maksetaan kerralla kassaan

 

Kertakäynti kuntosalille – 15€

Salilevel 1kk – 39€

Salilevel 6kk – 180€

Salilevel 12kk – 330€ 

Valmennusryhmä 4x – 80€

Neljä valmennusryhmäkäyntiä, ryhmät oman

valinnan mukaan. Ei kuntosalioikeutta.

Valmennusryhmä 10x – 180€

Kymmenen valmennusryhmäkäynti, ryhmät oman

valinnan mukaan. Ei kuntosalioikeutta.

Tietoa korteista

VIPlevel / VIPryhmä

VIPlevel on ”all inclusive” -korttimme. Asiakas valitsee kaksi valmennusryhmää (ns. kotiryhmät, joissa hänelle on aina paikka varattuna), mutta hän saa käydä rajattomasti millä tahansa valmennusryhmätunneilla joissa on kulloinkin tilaa. Lisäksi asiakas on oikeutettu treenaamaan rajattomasti peruslevel -tunneilla (maksu 140€/kk) sekä kuntosalilla (maksu 159€/kk).

Valmennuslevel / Valmennusryhmä

Valmennuslevel-kortin ostaneet asiakkaat ovat oiketettuja treenaamaan rajattomasti kuntosalilla, sekä viikoittain itse valitsemassaan valmennusryhmässä. Valmennusryhmä -kortin ostaneet ovat oikeutettuja treenaamaan viikoittain itse valitsemassaan valmennusryhmässä. Ryhmiin otetaan maksimissaan 10 henkilöä ja ryhmällä on oma vakituinen treeniaikansa kerran viikossa. Valmennustunnin pituus on 60 min.

Valmennuslevel- ja valmennusryhmä- kortteihin kuuluu myös rajaton treenioikeus peruslevel -tunneilla, eli kahvakuula-, kehonhuolto-, toiminnallinen treeni- sekä Venus-tunneilla. Ryhmäläiset saavat valmentajaltaan myös ohjeita ja opastusta muuhun harjoitteluun.

Minimiaika ryhmässä treenaamiselle on 1 kuukausi, mutta on toivottavaa, että ryhmiin sitoudutaan useammaksi kuukaudeksi (esim. syyskaudeksi). Ryhmän treenit suunnitellaan siten, että harjoitteissa edetään helpommista vaativampiin ja opitaan uusia taitoja matkan varrella. On kuitenkin mahdollista vaihtaa ryhmää jos ko. treeni ei tunnu itselle sopivalta ja toisaalta ryhmään voi tulla mukaan vaikka kesken syys-, kevät- tai kesäkauden.

Peruslevel

Peruslevel-kortin ostaneet asiakkaat ovat oikeutettuja treenaamaan rajattomasti kuntosalilla, ohjatuilla kahvakuula-, kehonhuolto-, toiminnallinen treeni, sekä Venus-tunneilla.
Tunnit on tarkoitettu monipuolistamaan itsenäistä saliharjoittelua ja ovat kestoltaan 30-45 minuutin mittaisia.

Tunnit sopivat kaikentasoisille liikkujille, ja ovat mainio vaihtoehto asiakkaille, jotka eivät voi aikataulullisesti sitoutua tiettyyn valmennusryhmään. Harjoittelu tapahtuu pienryhmissä.

Seniorilevel

Seniorilevel-kortin ostaneet asiakkaat ovat oikeutettuja treenaamaan rajattomasti kuntosalilla, sekä ohjatuilla senioritunneilla.
Valmennus on suunnattu pääosin 60+ -vuotiaille, mutta tunnit sopivat kenelle tahansa vähän rauhallisemmasta tahdista nauttivalle treenaajalle.

Sennut Toiminnallinen Treeni -tunneilla käytetään monipuolisesti eri välineitä ja haastetaan sekä hengitys- ja verenkiertoelimistöä, että lihaksistoa. Tavoitteena on parantaa arjen toimintakykyä.

Sennut Voima -tunneilla kuormitetaan kokonaisvaltaisesti koko kehoa ajatuksena ylläpitää ja parantaa toimintakykyä, lihasvoimaa ja kehonhallintaa.

Sennut Tasapaino ja liikkuvuus -tunneilla pääpaino on tasapainossa, keskivartalon hallinnassa, toimintakyvyssä, sekä kehon liikkuvuuden ylläpitämisessä ja parantamisessa.

Salilevel

Kuntosalikortti toimii hyvänä pohjana palveluillemme ja mahdollistaa harjoittelun joka päivä klo 05.00-24.00. Kortti on toistaiseksi voimassa oleva, eikä edellytä erillistä liittymismaksua tai vaadi sitoutumisaikaa.