LeWell | Kuntoutusryhmät
LeWell Yksilölliset hyvinvoinnin polut Kehosi on kulkuväline, ei päämäärä. Jotakin kohti meneminen.
Lewell, level, levell, lewel, hyvinvointi, hyvinvointipalvelut, Kuntosali, valmennus, hyvinvointi
16249
page-template-default,page,page-id-16249,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Kuntoutusryhmät

LeWellin tarjonnassa näkyvät kuntoutusryhmät toimivat Fysio Centerin tuottamina.

KUNTOUTUSRYHMIIN TULO:

 

  • Verkkokaupan kautta (ei sydänvalmennus)
  • Ilmoittautumalla 014­3100775 tai toimisto@fysiocenter.fi
  • Voit tulla ryhmiin lähetteellä tai ilman
Sydänvalmennus

Sydämen terveyttä edistävää henkilökohtaista valmennusta, joka toteutuu kestävyys­ ja lihaskuntoharjoitteluna sekä ravitsemusohjauksena. Lisätietoja ryhmästä: www.fysiocenter.fi

Fysiopilates

Perustuu keskivartalon ja selän lihaksiston kunnon kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Sopii kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn.

Fasciarullaus

Fasciarullaus-tunnit on tarkoitettu lihasten sekä lihaskalvostojen jäykkyyksien ja kireyksien vähentämiseen ja ennaltaehkäisyyn.

Rullaustekniikoilla saadaan parannettua pinnallisen ja syvän fascian liukuvuutta eli liikkuvuutta, jolloin lihasten hermotukselle jää enemmän tilaa, saadaan nestekiertoa ja aineenvaihduntaa tehostettua sekä parannettua lihasten elastisuutta ja voimantuottoa.

Esimerkiksi monet urheilulajit ovat hyvin toispuolisia ja kuormittavat kehoa epätasaisesti. Rullauksen ja fascia-käsittelyn avulla pyritään tasapainoittamaan näitä kehon jäykkyystiloja, jolloin saadaan mm. parannettua suoritustehoja ja ennaltaehkäistyä loukkaantumisia.