LeWell | Kurssit
LeWell Yksilölliset hyvinvoinnin polut Kehosi on kulkuväline, ei päämäärä. Jotakin kohti meneminen.
Lewell, level, levell, lewel, hyvinvointi, hyvinvointipalvelut, Kuntosali, valmennus, hyvinvointi
16260
page-template-default,page,page-id-16260,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Kurssit

Kurssit ja Workshopit

Hyvän Olon Paino

Hyvän Olon Paino – 3kk kurssi

24.1. – 18.4.2019 (hiihtolomalla ei tapaamista)

Torstaisin klo 17.00-18.00

 

Valmentajana Kaisa Wallinheimo

Kurssin pohjana toimii kerran viikossa kokoontuva pienryhmä, jossa Kaisan valmennuksessa liikutaan kehoa kuunnellen ja hyvää oloa hakien. Erilaiset kehoa sopivasti kuormittavat ja avaavat harjoitteet omalla tasolla tehtynä lisäävät tietoisuutta ja ymmärrystä itsestä. Kaisa antaa myös kotitehtäviä, ohjeita ja liikuntaohjelmia tukemaan itsenäistä harjoittelua.

Kurssin aikana osallistujilla on mahdollisuus edullisiin kehonkoostumusmittauksiin, Firstbeat -hyvinvointianalyyseihin, henkilökohtaisiin valmennustapaamisiin ym.

 

Hinta: 249€

Ilmoittaudu tästä
Selkäsi Iloksi

Selkäsi Iloksi

Keskiviikkoisin klo 17.00-18.00

9.1. – 17.4.

Valmentajana Lauri Pentinmäki

Kurssilla keskitytään tuki- ja liikuntaelimistön, erityisesti selän hyvinvointiin. Kurssilla tehdään monipuolisesti voima-, kehonhallinta- ja kehonhuoltoharjoittelua erilaisia välineitä ja kehon omaa painoa hyväksi käyttäen. Kurssin alussa ja lopussa tehdään kehonkoostumusmittaukset ja pienimuotoiset testit, joiden avulla osallistuja saa paitsi tärkeää tietoa elimistönsä toiminnasta, pystyy myös seuraamaan muutosta/kehitystä. Kurssi sopii erityisen hyvin henkilöille:
– joilla on / on ollut TULE-oireilua, esim. selkä- tai nivelkipuja
– jotka haluavat ennaltaehkäistä TULE-oireita
– oheisharjoitteluksi eri lajeihin, kuten golf.

Hinta: 279€ (selkäyhdistyksen jäsenet 249€)

Ilmoittaudu tästä
Juoksukoulu

Juoksukoulu

Keskiviikkoisin klo 19.00-20.00

3.4. – 22.5.2019, 8 tapaamista

Valmentajana Niina Lappalainen

Juoksukoulu on suunniteltu niin, että samalla lähtöviivalla voi olla hyvinkin eritasoisia juoksijoita. Ryhmässä pyritään löytämään jokaisen yksilölliset vahvuudet ja kehittämiskohteet.

Juoksukoulu pitää sisällään juoksutekniikkaa, lihaskuntoharjoittelua, erilaisia intervalliharjoituksia sekä kehonhuoltoa. Osallistujat saavat myös harjoittelua tukevan treeniohjelman juoksukouluviikoille.

Osallistujat voivat asettaa juoksukoululle tavoitteen: Kurssin lopuksi juoksen 5km tai 10km. Loppujuoksu eri ajankohtina eri tavoitteen asettaneille. Kaikki pysyvät varmasti mukana ja porukan tsempillä pääsevät tavoitteeseensa!

 

Hinta: 149€

Ilmoittaudu tästä
Lasten Jumppa

Lasten jumppa

Sunnuntaisin klo 17.00-18.00

20.1. – 12.5. (ei hiihtolomalla (3.3. eikä pääsiäisenä 21.4.)

Valmentajina Joanna ja Oosa

 

Lasten jumppakurssi on suunnattu 6-10-vuotiaille tytöille ja pojille. Tunneilla leikitään ja pelataan, harjoitellaan erilaisia temppuja, ja kaiken touhun lomassa ”sivutuotteena” parannetaan kehonhallintaa, motorisia taitoja ja liikkuvuutta.

 

Hinta: 119€

Ilmoittaudu tästä