LeWell | Personal Training
LeWell Yksilölliset hyvinvoinnin polut Kehosi on kulkuväline, ei päämäärä. Jotakin kohti meneminen.
Lewell, level, levell, lewel, hyvinvointi, hyvinvointipalvelut, Kuntosali, valmennus, hyvinvointi
16254
page-template-default,page,page-id-16254,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Personal Training

Me LeWellillä ajatelemme, että personal training on kokonaisvaltaista valmentamista. Asiakkaalla on oma vastuuvalmentaja, jonka kanssa suunnitellaan valmennuskokonaisuutta ja tarvittaessa laajennetaan käytettävää valmentajatiimiä. Toimintaa ohjaavat asiakkaan tarpeet, toiveet ja tavoitteet. Vastuuvalmentajan lisäksi asiakkaalla on siis käytössään koko LeWellin asiantunteva tiimi!

Hikeä ja hyvinvointia, iloa ja yhdessäoloa

 

 

Valmentajan ohjauksessa asiakas saavuttaa todennäköisemmin tavoitteensa, oli se sitten portaiden nousu hengästymättä, lihasten kasvu, rasvanpoltto, energisempi olo tai vaikkapa jonkun tapaturman jälkeinen kuntoutus. LeWellin treenipaketit ovat oiva vaihtoehto harjoitella systemaattisesti valmentajan ohjauksessa. 1-3 treeniä viikossa yhdessä valmentajan kanssa vaikkapa parin kuukauden ajan antaa hyvän pohjan harjoittelulle. Aloittelija pääsee turvallisesti vauhtiin, oppii harjoittelun perusteet ja saa tuloksia valmentajan pystyessä koko ajan seuraamaan kehitystä. Toisaalta edistyneempi harjoittelija saa uusia ärsykkeitä ja pääsee seuraavalle tasolle treenissään. Yhteisten harjoitusten ohessa valmentaja pystyy ohjeistamaan myös mahdollisiin omatoimisiin treeneihin, antamaan neuvoja ravitsemuksen suhteen tai mitä ikinä asiakas tarvitseekaan.

Ilmainen konsultaatio

 

Joskus on vaikea aloittaa treenaaminen kun ei tiedä mitä ja miten pitäisi tehdä.

Toisinaan tulee kyllä treenattua, mutta kehitystä ei tapahdu tai se ei ole toivotunlaista.

LeWellin ammattitaitoiset valmentajat haluavat auttaa.

Varaa itsellesi aika ilmaiseen puolen tunnin konsultaatioon ja tule juttelemaan

valmentajamme kanssa miten voisimme olla sinulle avuksi.

Ota ensiaskel hyvinvointiin  yhteydenottolomakkella, sähköpostilla info@lewell.fi tai soittamalla 040-171 8838.