LeWell | Tiimi
LeWell Yksilölliset hyvinvoinnin polut Kehosi on kulkuväline, ei päämäärä. Jotakin kohti meneminen.
Lewell, level, levell, lewel, hyvinvointi, hyvinvointipalvelut, Kuntosali, valmennus, hyvinvointi
16274
page-template-default,page,page-id-16274,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Tiimi

Henna Ruusumaa

Toimitusjohtaja, valmentaja, yritysmyynti

henna.ruusumaa@lewell.fi

040 579 7117
Monta rautaa tulessa, kaikki pallot ilmassa ja hymy huulilla Henna on toiminut liikunta-alalla jo parinkymmenen vuoden ajan. Koulutukseltaan Henna on liikunnan ja terveystiedon opettaja, mutta koulumaailmassa hän ei ole juuri ehtinyt vaikuttaa. Ryhmäliikunnan ohjaus, henkilökohtainen valmennus ja erityisesti työhyvinvointipalveluiden rakentaminen ja ohjaaminen ovat muodostaneet Hennan työnkuvan.

Jokaisella on oikeus voida hyvin, ja tätä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sanomaa Henna vie innolla eteenpäin niin kuluttaja-asiakkaille kuin työyhteisöille. Omaa hyvinvointiaan Henna hoitaa tekemällä työtä jota rakastaa, touhuamalla mukavia asioita yhdessä perheen kanssa ja välillä sohvan nurkassa hyvää kirjaa lukien.

Hennan motto: “Asioilla on tapana järjestyä”.

Kaisa Wallinheimo

Valmennuspäällikkö, valmentaja

kaisa.wallinheimo@lewell.fi

050 358 0369
Positiiviset ajatukset, motivaatio ja intohimo! Vuosikymmenet kilpaurheilun parissa, urheilijana ja valmentajana, ovat opettaneet Kaisalle konkreettisesti näiden kolmen asian merkityksen ja voiman. Samoin urheilukentillä vietetty ajanjakso on ohjannut kuuntelemaan omaa kehoa kokonaisvaltaisen ja yksilölliseen valmentautumisen onnistumiseksi.

Kilpaurheilun oppeja Kaisa on hyödyntänyt soveltuvin osin yli 20 vuoden ajan liikunnan ja terveystiedon opettajana sekä viime vuosina myös kuntoilijoiden ja työyhteisöjen valmennuksessa. Hänen oma polkunsa yleisurheilukentillä on opettanut, että lajista ja tasosta riippumatta kaikki voivat urheilla samalla kentällä. Omia vahvuuksia kannattaa hyödyntää ja heikkouksia kehittää. Urheilukenttä symboloi Kaisalle hikeä, taistelua, hyvää oloa, onnistumisia ja epäonnistumisia, kaikkia sopivassa suhteessa.

Kaisan motto: “Välillä voi joutua vaihtamaan rataa tai hidastamaan matkantekoa, mutta kentällä pysytään”.

Susanna Antikainen

Kuntoutuspäällikkö, fysioterapeutti

Helposti innostuva ja uutta luova, positiivisen elämänasenteen omaava ja terapeutin sielulla varustettu innovaattori.  Susannalla on yli kaksikymmenvuotinen ura takana fysioterapian ja kuntoutuksen parissa. Intohimoa työhön ja uuden tekemiseen riittää edelleen roppakaupalla. Ihmisläheisessä työssä on oltava aidosti kiinnostunut asiakkaiden hyvinvoinnista. Susannalla on laaja erikoistuminen fysioterapian ja kuntoutuksen eri sektoreille.
Susannan motto: Tontilla on oltava toimintaa

Carita Nikkari

Vaativan kuntoutuksen koordinaattori, fysioterapeutti

Iloinen ja haasteita rakastava neurologiseen kuntoutukseen erikoistunut fysioterapeutti, jolle on ehdottoman tärkeää joka ikisen ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Takana on pitkä työura vaativan kuntoutuksen parissa, viime vuodet yhä enenevässä määrin toimintaa koordinoiden ja kehittäen.

Lasten harrastusten myötä naisjalkapallo on noussut tärkeään rooliin omassakin elämässä. Vapaa-ajalla on kuitenkin mukava liikkua myös itse, ja yli 20 juostua maratonia ovatkin opettaneet kärsivällisyytta, sinnikkyyttä ja omien  rajojen löytymistä .

Caritan motto: Kyllä pystyt!

Hanna Fredriksson

Valmentaja, tapahtumakoordinaattori, vastaanotto
Hanna on 39-vuotias paljasjalkainen jyväskyläläinen. Hänen perheeseensä kuuluu miehen lisäksi kaksi kouluikäistä poikaa, joiden ansiosta arjesta ei puutu toimintaa.

Koulutukseltaan hän on sosionomi ja valmentaja. Tällä hetkellä Hanna harrastaa yleisurheiluvalmennusta, vanhemman roolissa jalkapallo- ja jääkiekkokatsomoissa kannustamista, koiran kanssa lenkkeilyä, laskettelua ja uutena kesäharratuksena suppailua.

Työnsä Hanna tekee positiivisella asenteella, haasteita pelkäämättä. LeWellillä Hannan tapaa valmennushommista, tiskin takaa tai organisoimassa tapahtumia ja projekteja.

Lauri Pentinmäki

Valmentaja, Personal Trainer
Lauri on mukava ja sopivan puhelias nuorimies, jonka suonissa virtaa vahva ja periksiantamaton pohjalainen veri.

Työkseen Lauri tekee monipuolisesti ohjausta ja valmennustöitä, sekä viimeistelee fysioterapeutin opintojaan. Vapaaajallaan hän harrastaa liikuntaa, matkustelua ja kitaran soittelua.

LeWeillillä Lauri toimii personal trainerina sekä valmentajana.

Laurin motto: ”Hyvä seuraa hyvää, aina.”

Mari Turpela

Mari on toimelias nainen liikunta- ja hyvinvointi-alalla. Hän on myös kolmen eloisan lapsen äiti, vaimo, maisteri-vaiheen opiskelija terveystieteissä ja yrittäjä.

Luonnollisesti Mari on  myös innokas liikkumaan ja haastamaan kehoaan. Erityisesti voimaharjoittelu kaikessa moninaisuudessaan on Marille suuri kiinnostuksen kohde – lajeista ykkösenä on tällä hetkellä leuanveto. Myös kehon liikuttaminen kehonhuollollisesta näkökulmasta on hänestä mielenkiintoista. Mari haluaakin aina oppia alastaan uutta, kehittyä osaajana, avartaa näkökulmaansa, ja täten omalta osaltaan viedä hyvinvointia (optimaalinen uni, treeni ja ravinto) eteenpäin.

Jenna Suominen

Valmentaja, Personal Trainer

Mariana, Mansku Siljamäki

Valmentaja: pilates ja afro
Mansku on kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Teuvalta, mutta on viihtynyt Jyväskylässä siitä saakka, kun tuli opiskelemaan liikuntatieteelliseen tiedekuntaan. Koulutukseltaan hän on liikuntatieteiden tohtori, ja Manskun päätyö onkin liikuntatieteellisessä tiedekunnassa liikuntapedagogiikan lehtorina.

Tanssi, pilates ja muut kokonaisvaltaiset kehonhallintamenetelmät ovat monipuolisesti Manskun elämässä mukana. Hän on tanssinut ja kehittänyt yli 20 vuoden ajan länsiafrikkalaisten tanssien opetusta erilaisille ryhmille, ja tanssimuoto on antanut hänelle vastalahjaksi rikkaan maailman, johon kuuluvat mieleenpainuvat tanssi-ja esiintymismatkat eri Afrikan maihin sekä alalla toimivat ystävät ja kollegat niin Suomessa kuin Afrikassakin. Manskun tavoitteena on yhdistää ohjauksissaan luovasti erilaisia osaamisalueitaan. Rentous ja ilon kautta tekeminen on harjoittelun suola.

LeWellillä Manskun löytää Rentolasta tai Kanveesilta ohjaamassa pilatesta tai afrotanssia.

Manskun motto: ”Body tells!”

Aino Klippel

Valmentaja

Astangajooga ja Alexander -tekniikka

Martin Aedma

Valmentaja

Brasilialainen Jiujitsu

Tapio Piesanen

Valmentaja, Personal Trainer
Pitkän päivittäisen työuran jälkeen liikunnan opettajana ja rehtorina Tapio antoi itselleen viime vuonna luvan vapautua tiukasta päivärytmistä ja siirtyä vapaampiin työtehtäviin. Muutoksen myötä hän on saanut lisää aikaa perheelleen, tyttäriensä lentopallopelien seuraamiseen, matkustamiseen, lukemiseen ja uusien haasteiden etsintään.

LeWellillä Tapio toimii valmentajana ja vastaa triathlonkoulusta.

Tapion motto: ”Iloisesti tavoitteeseen!”

Harriet Bamberg

Valmentaja
Harriet on ihmisenä toimija, mikä näkyy hänen työssään toiminnallisina ja kehollisina harjoitteina. Hän innostuu kun kokee välittämistä ja toisten huomioon ottamista.Harriet rakastaa musiikkia ja liikuntaa, mutta ennen kaikkea niiden yhdistämistä, jolloin aivojen limbinen järjestelmä toimii tehokkaasti.

Koulutukseltaan Harriet on psykologian maisteri ja erityistason neuropsykologi.
Harriet ajattelee, että työ on osa elämää ja elämä osa työtä. Tätä sanomaa hän vie eteenpäin myös valmennuksissaan. Työyhteisöitä Harriet ohjaa löytämään tasapainon hyväksyvällä ja toimintaa korostavalla tavalla, ammentaen laajaalaisesta
neuropsykologisesta sekä organisaatiopsykologisesta kokemuksestaan. Hän uskoo vahvasti inhimillisyyteen ja hyväksyvään ilmapiiriin kaikessa tekemisessä
ja olemisessa.

LeWellillä Harriet on mukana painonhallintavalmennuksissa, erilaisissa seminaareissa, sekä työhyvinvointivalmennuksissa.

Harrietin motto: ”Olet mieletön juuri sellaisena kun olet tänne syntynyt!”

Anna-Mari Nurminen

Valmentaja
Anna-Mari on psykologi, jonka 12 vuoden työurasta viimeiset ovat kuluneet hyvinvoinnin ja kuntoutuksen parissa. Elämänhallinnan (mm. stressin, unen ja mielialan) ja arvojen merkitys ihmisen hyvinvoinninkokonaisuudessa ovat Anna-Marille läheisiä aiheita. Myös painonhallintaan, kivunhoitoon ja motivaatioasioihin voi löytyä apua psykologin vastaanotolta.

Anna-Marin työtä ohjaavana periaatteena on tieteellisen tiedon saattaminen sellaiseen muotoon, että se voi auttaa asiakkaita ratkomaan erilaisia elämän solmukohtia. Valmiiden ratkaisujen tarjoilun sijaan Anna-Mari näkee tärkeänä yhteistyössä hahmottaa, millä pienillä muutoksilla asiakkaan tilanteeseen voisi vaikuttaa suotuisasti. Vaikka aina ei jaksaisi elää täydellisesti, hyvinvointiaan voi oppia huomioimaan arkisissa valinnoissa.

Anna-Marilla on kokemusta psykologityöstä niin sairaala kuin koulumaailmasta, perusterveydenhuollosta ja kuntoutuksesta Suomessa ja Iso-Britanniassa. Suomalaisen terveydenhuollon ammattihenkilön laillistuksen (Valvira) lisäksi Anna-Marilla on Europsykologipätevyys kliinisen psykologian alalta, ja hän työskentelee myös englanniksi.

Maarit Hankaniemi

Fysioterapeutti, valmentaja
Maarit on koulutukseltaan fysioterapeutti ja erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten ongelmien kuntouttamiseen. Hän on kouluttautunut myös eläinfysioterapeutiksi ja eläimet ovatkin lähellä Maaritin sydäntä.

Kotona hänellä onkin oma koira, jonka kanssa hän harrastaa ja kisailee aktiivisesti.

LeWellillä Maarit ohjaa sydänryhmiä ja foamrollertunteja.

Miia Moilanen

Valmentaja
Miia on iloinen sairaanhoitaja, jolla on osaamista liikuntalääketieteestä, sydän- ja
verisuonisairauksista sekä diabeteksesta. Hänen tavoitteenaan ohjaajana on kannustaa asiakkaita kohti liikunnallista elämäntapaa ja parempaa tietoisuutta omasta terveydestä ja hyvinvoinnista.

Miia liikkuu itse mieluiten pyörällä polkien, voimaharjoituksissa kuntosalilla sekä kehoa huoltaen ja oikeita linjauksia opetellen pilateksen parissa.

LeWellillä Miia ohjaa sydänryhmiä, lisäksi hän tekee kliinisiä rasituskokeita ja kuntotestausta, sekä toimii tutkimushoitajana lääketutkimusten parissa. Miia kannustaa suhtautumaan elämään ja terveyteen sopivan rennosti, ja tätä tukee

Miian motto (by Muumimamma): ”Kaikki hauska on hyvää vatsalle!”

Mervi Hiekkavirta

Fysioterapeutti, valmentaja

Mervi on toiminut fysioterapeuttina 15 vuotta, niin TULE- kuin neurologisten kuntoutujien parissa. Kuntoutujien kipujen helpottaminen ja hymyn palauttaminen huulille motivoivat jatkuvien erikoistumiskoulutusten lisäksi vuodesta toiseen.

Työ ihmisten parissa tuo hymyn myös tämän terapeutin huulille.
Vapaa aika kuluu monipuolisen liikunnan parissa, musiikkia kuunnellen ja puolison kanssa laitesukellusta harrastaen. Pohjoinen Keski-Suomi luontoineen kutsuu tasaisin väliajoin kotikonnuille kalastelemaan ja veden äärelle rauhoittumaan.

Petteri Toivonen

Fysioterapeutti, valmentaja

Kahdeksan vuoden fysioterapeuttin uransa aikana Petteri on erikoistunut laidasta laitaan TULE-ongelmista neurologisiin asiakkaisiin sekä urheilufysioterapiasta alaraajaongelmiin, sekä teippauksiin ja erilaisiin kivunhoitoihin kuten akupunktioon. Myös urheiluhierontaan ja fasciakäsittelyyn perehtynyt Petteri oli entisessä elämässään yleisurheilja, joka sittemmin on vaihtanut uransa kaksilapsisen perheen isäksi sekä harrastetason potkupalloilijaksi.

Urheilu on edelleen Petterille tärkeä asia ja hän haluaa valjastaa kaiken ammattitaitonsa erityisesti nuorten urheilijoiden auttamiseksi, kokeneempia kuntoliikkujia unohtamatta.

Petterin tapaat LeWellin tiloissa yläkerran Fysioterapia- vastaanotolta tai heilumasta kuntosalialueelta.

Veera Kokkonen

Hieroja, urheiluhieroja

Henkka Junnila

Hieroja