LeWell | Treenikuvaukset
LeWell Yksilölliset hyvinvoinnin polut Kehosi on kulkuväline, ei päämäärä. Jotakin kohti meneminen.
Lewell, level, levell, lewel, hyvinvointi, hyvinvointipalvelut, Kuntosali, valmennus, hyvinvointi
16247
page-template-default,page,page-id-16247,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Treenikuvaukset

Treenikuvaukset kertovat, mitä eri valmennuksemme ja tuntimme pitävät sisällään ja mihin asioihin niissä keskitytään.

Kaikkiin ryhmiin voi tulla kunnoltaan ja taustoiltaan erilaisia liikkujia, koska tarkoitus on pyrkiä mahdollisimman yksilölliseen ohjaukseen ja kunnon kehittämiseen. Tunnit on myös rakennettu siten, että tehoa pystyy itse säätelemään ja jokainen voi liikkua omalla tasollaan.

Pehmeästi kuntoon

Pehmeästi kuntoon -ryhmä soveltuu painonhallintaan, tuki- ja liikuntaelinongelmaisille, astmaatikoille, kuntoilua aloitteleville, mutta myös tasapainottavana harjoitteena edistyneille. Tunnilla käytetään oman kehon painoa, monipuolisesti erilaisia välineitä (esim. pilatespallot, -renkaat, -rullat, bodybow, crosscore). Tunnilla keskitytään lihaskuntoon, liikkuvuuteen, tasapainoon sekä keskivartalon ja koko kehon hallintaan.

Rentoa Rähinää

Rentoa Rähinää –treeneissä painotus on voiman kehittämisessä. Harjoittelu jaetaan lihaskestävyys-, voimakestävyys-, nopeusvoima- ja maksimivoimajaksoihin. Tunneilla käytetään monipuolisesti kuntosalilaitteita, oman kehon painoa sekä vapaita painoja. Tehokeinoja käytetään sarjojen, painojen ja lihastyötapojen kautta. Ryhmä soveltuu voiman hankinnan lisäksi kiinteyttäväksi harjoitteluksi ja pohjaksi muille (taito ja teho) lajeille.

SykeSauna

Sykesaunan tavoitteena on kehittää tehokkaasti lihaskuntoa sekä hapenkuljetuselimistön kuntoa saman harjoituksen aikana. Voima-osioissa käytetään enimmäkseen oman kehon painoa ja vapaita painoja. Ryhmä soveltuu hyvin myös kiinteyttäväksi harjoittelumuodoksi, lihaskestävyyden harjoittamiseen, painonpudotukseen, lajia tukevaksi harjoitteluksi.

Hikistä ja tehokasta!

Fitti

Valmennuslevelin uutuustunti syksylle 2017!
Kuvaus tulossa!

ÄijäEnergia

Valmennuslevelin uutuustunti syksylle 2017!

Kuvaus tulossa!