LeWell | Risteys kerrallaan eteenpäin
LeWell Yksilölliset hyvinvoinnin polut Kehosi on kulkuväline, ei päämäärä. Jotakin kohti meneminen.
Lewell, level, levell, lewel, hyvinvointi, hyvinvointipalvelut, Kuntosali, valmennus, hyvinvointi
18430
post-template-default,single,single-post,postid-18430,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Risteys kerrallaan eteenpäin

12.05.2018, Risteys kerrallaan eteenpäin

Ajelin eilen perjantaina mökille. Matkaa on liki 200km, joten ajatusten virta ehti kulkea suuntaan jos toiseenkin matkan aikana. Minulla ei ollut kiire, joten valitsin reitin, jota en ole pitkään aikaan ajanut. Paljon pieniä teitä, paljon muistettavia kääntymisiä. Jossain kohtaa matkaa huomasin visualisoivani aina seuraavaa risteystä. Kun näin mielessäni sen tietyn valkoisen talon, huoltoaseman tai tutun pellon laidan, pystyin rauhallisin mielin ajamaan ja tiesin osaavani kääntyä aina oikeasta kohdasta.

Ajatus johti toiseen ja mielessä alkoi pyöriä tämän viikon blogikirjoitus. Huomasin reflektoivani kulunutta vuotta taaksepäin ja samalla mietin jo tulevia risteyksiä ja välietappeja. Lupasin jokunen viikko sitten, että teen taas kehonkoostumusmittauksen ja kävinkin torstaina töissä tekemässä sen. Tulos: ei mitään muutosta edelliseen mittaukseen. Ensimmäinen ajatus oli, että voi ei! Nyt pitää treenata enemmän ja syödä vähemmän. Siis oikeasti. Kuinka syvällä tuon ajatuksen täytyy olla minussa (ja olenko se vain minä, vai koko yhteisö, kenties koko yhteiskunta) jos en edes alan ammattilaisena pääse siitä kokonaan eroon. Toinen ajatus oli, että nyt saan hävetä tuota ensimmäistä ajatusta. Kolmantena pohdin, että syönkö riittävästi. Treeniä tulee nyt aika paljon, ehkä en syökään tarpeeksi. Pitäisikö treeniä muuttaa? Enemmän jotain? Vähemmän sitä ja tarkemmin tätä.

Seuraava ajatus vyöryikin sitten kaiken edellisen yli.
Mitä väliä.
Minulla on kivaa, olen virkeä ja energinen ja nautin treeneistä. Kroppa pyytää päästä liikkeelle. Minulla on säännöllisesti nälkä ja uni maistuu. Kaikki on siis hyvin.
Mitä väliä.

Olin ajatellut käydä tänään lenkillä, mutta puusavotta veti pidemmän korren. On aika mahtavaa jättää meikit kassin pohjalle, vetää ne kuluneimmat verkkarit jalkaan ja painua töihin. Kyllä se rasvaprosenttikin sieltä vielä tipahtaa. Nyt se oli 27. Haluaisin sen olevan 23. Mutta minulla ei ole kiire. Nyt visualisoidaan seuraava risteys, ja kun siitä käännytään niin visualisoidaan seuraava. Ja sieltä se tavoite jossain kohtaa tulee vastaan.

Nautitaan näistä mahtavista keleistä ja toivotaan että niitä tulee tänä kesänä paljon lisää!

 

0 Comments
Tags:
,